Aarhus Thaimassage

Adresse:

Skanderborgvej 11
8000 Århus C.
Telefon: 70 277 644
CVR-nr.: 43347853

Bank: Spar Nord
Reg.: 9004
Konto: 1120669687
IBAN: DK9890041120669687

Gengivelse af enhver form for information fra dette website må kun foregå efter forudgående skriftlig aftale med Aarhus Thaimassage. Dette gælder også for enhver anden digital eller trykt kommunikation publiceret af Aarhus Thaimassage.

Vision

 

Vi vil levere kvalificeret fysiologisk massage, med udgangspunkt i den thailandske forståelse af kroppens anatomi, i et miljø der afspejler Thailand og som samtidig på alle måder opfylder de forventninger man kan have til en moderne dansk virksomhed.

Vi tror på at et godt arbejdsmiljø samt ordnede forhold giver glade medarbejdere.

Vi tror på at glade og kvalificerede medarbejdere samt rene og pæne omgivelser giver glade og tilfredse kunder.

Vi tror på at glade og tilfredse kunder kommer tilbage.

 Vilkår for online rabat

 

Når du inden for en periode på 12 måneder har afsluttet og betalt 10 timers behandling bestilt gennem vores online bookingsystem, kvitterer vi med en times gratis behandling. Denne skal dog også skal være afsluttet indenfor samme 12 måneders optjeningsperiode.

Ovennævnte gælder også såfremt du enten genbestiller i butikken efter endt behandling, eller sikrer dig at det telefonnummer du har anvendt ved dine tidligere bestillinger bliver påført en bestilling lavet telefonisk eller ved fremmøde i butikken.

Tilbuddet er endvidere betinget af at aftalte tider overholdes samt at eventuel aflysning af bestilte tider finder sted senest med en times varsel.
Bemærk at aflysninger kan laves fra kundecenteret og det altid er dit ansvar at sikre at en aflysning er gennemført. Også selvom den er lavet telefonisk eller pr. mail / kontaktformular.

Dette tilbud kan ikke anvendes sammen med andre rabat aftaler.