Aarhus Thaimassage

Adresse:

Skanderborgvej 11
8000 Århus C.
Telefon: 70 277 644
CVR-nr.: 42125148

Gengivelse af enhver form for information fra dette website må kun foregå efter forudgående skriftlig aftale med Aarhus Thaimassage. Dette gælder også for enhver anden digital eller trykt kommunikation publiceret af Aarhus Thaimassage.

Vision

 

Vi vil levere kvalificeret fysiologisk massage, med udgangspunkt i den thailandske forståelse af kroppens anatomi, i et miljø der afspejler Thailand og som samtidig på alle måder opfylder de forventninger man kan have til en moderne dansk virksomhed.

Vi tror på at et godt arbejdsmiljø samt ordnede forhold giver glade medarbejdere.

Vi tror på at glade og kvalificerede medarbejdere samt rene og pæne omgivelser giver glade og tilfredse kunder.

Vi tror på at glade og tilfredse kunder kommer tilbage.

Vilkår for online rabat

 

Når du inden for en periode på 12 måneder har afsluttet og betalt 10 timers behandling bestilt gennem vores online bookingsystem, kvitterer vi med en times gratis behandling.
Dette gælder også såfremt du enten genbestiller i butikken efter endt behandling, eller sikrer dig at det telefonnummer du har anvendt ved dine tidligere bestillinger bliver påført en bestilling lavet telefonisk eller ved fremmøde i butikken.

Tilbuddet er endvidere betinget af at aftalte tider overholdes samt at eventuel aflysning af bestilte tider finder sted senest med en times varsel.

Dette tilbud kan ikke anvendes sammen med andre rabat aftaler.