OBS: Nye priser fra 1. juni 2024 . . . . . . . . . . . . . . Se de nye priser under menupunktet priser . . . . . . . . . . . . .

Oliemassage

-Sublim velvære og afslappethed

Oliemassage er kropsmassage, der hovedsageligt anvender tryk (akupressur), og olie påføres for at gøre det muligt at massere kroppens muskler i dybden. Hos os kombineres oliemassage med fod og let thai massage, og du får en afslappende og beroligende behandling.
En oliekropsmassage får en til at føle sig frisk, rørig og fyldt af energi og er samtidig med til at vedligeholde kroppens sundhed og muskulatur.
Nogle har den misopfattelse, at oliekropsmassage indeholder seksuelle ydelser, og vi vil gerne understrege, at der i vores klinik absolut ikke gives nogen former for ydelser af den art.

Thaimassage

-Terapeutisk behandling af spændinger og smerter

Et gammelt kropsterapeutisk håndværk der kan heale, helbrede og styrke.
Thai Massage er en interaktiv manipulation af kroppen ved hjælp af passive stræk øvelser samt trykpåvirkning af kroppens energi linier.

Disse bevægelser hjælper med til at:

• Justere knogle struktur
• Øge fleksibilitet
• Løsne spændinger
• Stimulere indre organer
• Bringe kroppens energier i balance
 
Thaimassage bliver hos os altid kombineret med oliemassage således at vi altid får varmet kroppens muskler.

Fodmassage

-En himmelsk behandling for trætte fødder

Fodmassage er en af de allermest afslappende behandlinger, du kan give dig selv eller andre. Det ultimative studie i fodmassage kaldes refleksologi. Fod refleksologi er ”tryk terapi” og indebærer at kendte reaktionspunkter (refleks punkter) i foden tilføres en præcis mængde tryk i en bestemt periode.
Fod refleksologi er baseret på den antagelse, at vore nervezoner eller reflekspunkter bevæger sig fra det nederste af vore fødder til det øverste af vort hoved og møder alle vore vitale organer på vejen.

Hvad skal jeg vælge

-Hvilken behandling passer til mig?

Valget af behandling er afhængigt af, hvad formålet med massagen er.

Hvis du ønsker velvære / afslapningsmassage, er det afgjort oliekropsmassagen i kombination med en let thaimassage, der passer til dig.

Kommer du, fordi du ønsker behandling for spændinger, hovedpine, muskelsmerter, i forbindelse med genoptræning eller anden form for målrettet behandling, vil vi foretage en vurdering af den rigtige behandling, når du kommer.

Fælles for ovennævnte er, at du ikke behøver at træffe et valg om behandling på forhånd. Alle vore behandlere er uddannede til – sammen med dig – at vælge den behandling der passer til formålet med dit besøg.